Tecdoma Oy höylää laadukkaat lehtikuusilaudat terasseille, patioille ja laitureille. Lehtikuusi on havupuuta. Meidän käyttämämme lehtikuusi tulee Venäjän Irkutsista. Se on tasalaatuista ja kuivattu oikeaan kosteuteen. Höyläämämme lehtikuusiterassilauta on yleisemmin kooltaan 28×145 mm, mutta myös kapeammat ja leveämmät toki onnistuvat. Tecdomalla on kasvot, palvelemme asiakasta henkilökohtaisesti. Toteutamme kaikki mittamuutokset ja toiveet.

Lattiamateriaalina lehtikuusilauta on muita havupuita kovempi ja kulutuskestävämpi. Sillä on korkea tiheys ja se sisältää luonnon omia suoja-aineita; pihkaa, hartseja ja mineraaleja. Sillä on ns. umpisolurakenne, hylkii ulkoa tulevaa kosteutta. Lehtikuusilaudoilla on hyvä lahonestokyky. Terassilautoja ei tarvitse erikseen pintakäsitellä. Silti lehtikuusiterassilaudat ovat pitkäikäisiä. Ne eivät myöskään homehdu. Koska lehtikuusituotteet ovat myrkyttömiä, ne soveltuvat kohteisiin, joissa terveys- ja ympäristösyistä on vältettävä kyllästyspaineita, esim. lasten leikkipaikoilla.

Höylätyt lehtikuusiterassilaudat voidaan asentaa heti. Kiinnittämiseen pitää käyttää rst-ruuveja ja laudan päihin suosittelemme esiporausta. Kaunis ilmeikäs lehtikuusiterassilauta muuttuu noin vuoden kuluttua tasaisen harmaaksi. Jos haluaa pintakäsittelyä, se kannattaa tehdä aikaisintaan kahden käyttökesän jälkeen. Terassilaudat voi harmaannuttaa myös ennen asennusta, käsittelemällä ne rautavitriilillä, jolloin ne sopivat tällöin ”vanhan” terassilaudan rinnalle.